Kondomer med bedøvelse

Problemet med for tidlig udløsning er ligeså gammelt som sex. -Så det er ikke underligt, at man har eksperimenteret længe med at finde en løsning. En af de mere effektive løsninger er at komme en let bedøvende creme på penis-hovedet. Cremen hedder benzocain. Denne løsning vandt udbredelse, men folk havde problemer med at finde ud af, præcis hvor meget creme, de skulle bruge.
Da kondom-producenten Durex hørte om denne løsning, fandt de på at kombinere kondomer med bedøvende creme - og det kom der kondomet Performa ud af. Senere har andre kondom-producenter fulgt trop.

I øjeblikket er der to populære mærker på det danske marked. Dette er Performa kondomer fra Durex og MaxLove fra Condomi.

bedøvende kondomer

Performa fra Durex

Performa kondomet var det første kondom med bedøvende creme. Det bliver solgt i 3-stks pakker i Danmark og koster typisk 35-40 kroner for en pakke. Nogle steder kan man opnå mængderabat.
Kondomet er transparent, lige og med reservoir. Et helt klassisk kondom. Og så er der jo den lokal-bedøvende creme indeni.
Læs mere om Performa kondomer her.
Links

Vi har skrevet meget mere om kondomer
Du kan læse mere om benzocain på Wikipedia (på engelsk).